Komt helpen!

In een brief van de voorzitter op 17 september  wordt o.a. een oproep gedaan om de club te komen helpen, het is echt nodig ..

Beste Boscrossers,

Inmiddels zijn we na de zomervakantie weer enkele weken op dreef en begint het ritme weer aardig te wennen.

Op de club is gelukkig Rob weer begonnen en zijn we blij, dat hij weer terug is op zijn plek. Nog niet volledig hersteld, maar hard op weg om volledig de oude te worden.

Ook de overige trainers zijn druk geweest om het trainersschema voor de komende weken rond te krijgen. Voor hen ook een dik compliment, want de trainingen zijn gevuld en we zijn weer in staat om alle onze leden netjes training aan te kunnen bieden.

Een klein luxeprobleem zijn wel onze (mogelijk nieuwe leden, want we hebben een wachtlijst en die willen we natuurlijk het liefst zo snel mogelijk wegwerken. Afgelopen zomer hebben Katja en Fred Duinhoven hier al hard aan gewerkt, maar dit blijft continue aandacht vragen. Nieuwe leden blijven natuurlijk welkom en dat vraagt aandacht.

Zoals de meesten van jullie mogelijk hebben gezien ligt de baan er mooi bij en heeft de vele regen alleen een letterlijk gat geslagen in bocht 2. De baancommissie werkt druk aan het herstel en in het weekeinde van 30 september zal er door middel van een extra baanonderhoudsdag gewerkt worden aan de reparatie. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Dit brengt me dan ook direct bij een zorg, want we merken, dat de club knap onderhouden wordt en dat dat niet lukt zonder de hulp van een ieder. Het valt mij op, dat vaak dezelfde personen aanwezig zijn bij klusdagen. Dat is natuurlijk fijn, want dat brengt enige ervaring. Eerlijk gezegd begin ik het ook echt een zorg te vinden, omdat we steeds meer moeite hebben met het optrommelen van hulp.

Zonder de hulp van iedereen binnen de club krijgen we het onderhoud en de organisatie van wedstrijden echt moeilijk van de grond.

Vandaar ook dat ik een beroep wil doen op een ieder, of je nu ouder bent van een kind in groep 1, 2 of 3, om ons te komen helpen.

Een aantal heel concrete zaken hebben wat schouders nodig om gedragen te worden.

1. De clubwedstrijden. Hiervoor hebben we hulp nodig bij de administratie en alles rond de baan tijdens de wedstrijd.

2. Onderhoudsdagen en zeker nu dus ook op zaterdag 30 september. Geef aub aan, dat je komt helpen, zodat we met vele handen licht werk kunnen maken.

3. De openingswedstrijd van het jaar 2018, De Topcompetitie 1. Of het nu hulp is in de kantine, langs de baan of tijdens de voorbereidingen, alle hulp is welkom.

Dit is slechts een greep uit de zaken, die er moeten gebeuren. Momenteel is het bestuur druk en dat was ook bij het vorige bestuur een zorg. 

Laat asjeblieft weten, waar je kan helpen en mogelijk verstand van hebt. 

We zijn een kleine club, maar met een heel brede variatie aan specialisten op vele gebieden. Laten we die benutten, zodat we onze club kunnen bedruipen zonder dat we teveel met onze contributie of borg hoeven te doen. Want helaas is dat wel de vervolgactie, die we overwegen. Echter daar denken we geen gebruik van te hoeven maken.

De fietsers laten mooie resultaten zien en wij willen daar graag in blijven ondersteunen!

Help ons daar aub mee.

Met vriendelijke groet en tot ziens op de volgende onderhoudsdag, clubwedstrijd of TC!

 
Bastiaan Kroes