Start nieuw jaar

Beste Boscrossers,

Allereerst de beste wensen voor een mooi 2018 voor ieder gewenst. Wij hopen dat iedereen fijne dagen samen heeft gehad. 2018 is net begonnen, het fietsen begint langzaamaan weer op te starten.Sommigen van jullie doen mee aan de wintertraining van Robin vd Kolk en zijn 6 januari al gestart. Anderen kunnen de training zoals voor de winterstop weer oppakken, maandag groep 1 / 2 van 19.00 uur tot 20.15 uur, woensdag groep 2 / 3 vrije training o.l.v. Jordi Coen van 19.00 tot 20.00 uur. Wanneer de reguliere lessen weer starten worden jullie hierover geinformeerd. Als je wedstrijden wilt rijden kan je vanaf januari een stuurbordnummer aanvragen, dit dient ieder jaar opnieuw gedaan te worden.

n maart begint het seizoen al met een NKC (Nederlands Kampioenschap Clubs).Waar is nog niet bekend. Komend jaar, in april, wordt de 1e TC (TopCompetitie) in Heiloo gereden. Een grote wedstrijd waar veel hulp nodig zal zijn. Hiervoor hopen wij een beroep te kunnen doen op velen van jullie! Verdere (nationale) wedstrijden zijn te vinden op de site van bmxwest.nl. De regionale wedstrijden liggen nog niet vast. Wanneer je voor het eerst wedstrijden gaat meemaken, komt er veel informatie op je af. Vraag vooral om hulp aan anderen. De KNWU heeft hiervoor ook opgeroepen; de dagen verlopen sneller als je weet hoe het inschrijven gaat, welke ritten gereden worden, wat het verschil is in open en eigen klasse etc. In het informatieboekje van de club staat veel hierover geschreven, deze is verstrekt per mail. 

Helaas worden de functies van voorzitter (Bastiaan Kroes) en penningmeester (Kees Bakker) in de loop van het jaar neergelegd. Wie interesse in 1 van deze functies heeft kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meer info aanvragen. De ledenvergadering zal nog gepland worden.Hiervoor zien jullie nog een uitnodiging tegemoet.

Mvg namens het bestuur.