Brief van de voorzitter - TC

Goedenavond allemaal,

Na een weekend vol met contrasten is het nu tijd om even de balans op te maken.

Gisteravond was ik eerlijk gezegd blij, dat de laatste finale was gereden en er geen nieuwe valpartijen meer waren. Dit weekend gaat voor mij wel de boeken in als het weekend van de 7 ambulances…. 7 rijders, die dusdanig gevallen zijn, dat ze voor behandeling naar het ziekenhuis moesten. Daarnaast ook nog een aantal, die op eigen gelegenheid richting het ziekenhuis zijn gegaan.

Dit is voor het gehele weekend wel een smet geweest. Ik hoop allereerst, dat alle rijders snel zullen herstellen en binnenkort weer op de baan kunnen verschijnen. Van harte beterschap gewenst.

De valpartijen staan wel in contrast tot de gehele uitvoering van het TC weekend. Want door jullie hulp en inzet hebben we gisteren van de KNWU de felicitaties gehad voor een zeer goed georganiseerde TC1. Erg trots ben ik op dit resultaat en dit is alleen mogelijk doordat we met iedereen binnen, maar ook zeker met behulp van mensen van andere clubs de handen uit de mouwen hebben gestoken om als gastheer op te treden in Heiloo bij De Boscrossers.

Het laat ook maar weer zien, wat een gave sport BMX is. Strijd op de baan en saamhorigheid langs de baan.

De vloeiende gang van zaken in het Park Ferme, de medewerkers langs de baan of bij de jury. Ook zeker niet vergeten de verkeersregelaars en de kantinemedewerkers. En natuurlijk de arts en de EHBO’ers…..

Rest mij dan ook niks anders dan iedereen hier hartelijk voor te bedanken! Mocht deze mail iemand niet hebben bereikt, dan hoop ik dat de boodschap doorgegeven kan worden. Op naar de volgende! Laat het ambulance record maar in Heiloo. We hopen, dat niemand daar ooit weer bij in de buurt komt.

Tot snel.

Met vriendelijke groeten,

Bastiaan Kroes
Voorzitter FCC De Boscrossers