Informatie NHC

Zoals eerder aangekondigd begint het seizoen op gang te komen. Over een goede maand dus het NederlandsKampioenschapClubs (NKC) in Kampen.

Maar nog eerder start de NoordHollandCup (NHC). Namelijk al op 17 maart in Schagen. Dit is een leuke competitie voor de startende rijder. Wedstrijden op banen in de buurt. Kortom de manier om de eerste stappen te zetten in het racen.

Dit seizoen zijn er 7 wedstrijden (waarvan 1 op de zaterdag). We zijn als club blij dat wij de laatste wedstrijd mogen organiseren. Op deze laatste wedstrijd worden namelijk de prijzen uitgereikt. Ook wordt er deze laatste dag nog een extra wedstrijd gereden namelijk de open klasse waarin leuke dagprijzen zijn te winnen. Een mooie afsluiting dus van deze competitie bij onze club. Met een abonnement en een minimaal aantal verreden wedstrijden krijg je altijd een mooie beker aan het einde van de competitie. Zonder abonnement kun je ook meedoen door per wedstrijd ter plaatse in te schrijven.

Meer informatie over de wedstrijd en de inschrijving is te vinden op de site:

https://www.bmxwest.nl/evenement/NHC

Aangezien de eerste wedstrijd al snel is dient er dus ook op korte termijn te worden ingeschreven voor het goedkope abonnement waarbij je dus korting krijgt t.o.v. 7 losse wedstrijden. Voor de inschrijving heb een barcode nodig. Dit betreft de barcode van je digitale basislidmaatschap pasje die je vindt op mijnknwu (www.knwu.nl). Mocht je nog geen stuurbordnummer hebben aangevraagd dan kun je dit ook hier regelen. Doe dit snel want ook dit kost tijd.

Bij een wedstrijd draag je een Boscrossers shirt. Mocht je deze nog niet hebben (of is deze te klein) dan zal er op korte termijn een mogelijkheid komen op er één te bestellen. 

Bij eventuele vragen of onduidelijkheden neem dan contact op met het bestuur of informeer tijdens de training. Zodra er informatie is over de BMXWestCompetitie (BWC) dan zullen wij deze ook delen. Dit betreft een grotere competitie over banen in heel west Nederland.