Robin van der Kolk lanceert nieuw concept

Robin van der Kolk heeft een nieuw concept bedacht voor het organiseren van BMX clinics door het hele land met de naam BMXTrainingen. Hierover is op BMXReport een uitgebreid artikel gepubliceerd.  Ook is een mail rondgestuurd die hieronder nagelezen kan worden.

 

Beste ouders/rijders,

Er worden regelmatig trainingen gegeven waar je nét te laat voor bent met inschrijven of waar je helemaal niks vanaf wist. Bij sommige trainingen staat er 1 trainer voor een groep van 40 rijders in de leeftijd van 6 t/m 30 jaar oud waardoor de persoonlijke aandacht te wensen over laat. Om een stukje kwaliteit te brengen heb ik een nieuw concept bedacht genaamd BMXTrainingen. De trainingen zullen op basis van de beschikbaarheid van de rijders en coaches door heel Nederland gegeven worden en zijn voor iedereen van de KNWU, NFF én België. De eerste 2 trainingen staan onder leiding van Raymon van der Biezen, Twan van Gendt en mijzelf (Robin van der Kolk) en worden gegeven in Heiloo en Rijswijk.

Het unieke eraan is is dat er leuke promo acties zullen komen waar je gratis plekken kunt winnen, inschrijfgeld terug krijgt of zelfs nieuw materiaal kunt winnen!

BMX Report heeft een leuk artikel gewijd aan het nieuw bedachte concept.  ​Check het artikel dus snel via deze link! Om als eerste op de hoogte te blijven rondom trainingen die gegeven zullen gaan worden kun je de BMXTrainingen Facebook pagina liken via deze link en aanmelden onder vermelding van naam, leeftijd en vereniging naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijving is nog niet geopend, maar op zaterdag 20 mei zal er in Nuland, waar de 2e TopCompetitie verreden zal worden ook clinics gehouden worden ;-) Dus hou de datum vrij!

Met sportieve groet,
Robin van der Kolk