BMX Opstapdag zaterdag 21 oktober

Wil jij kennis maken met een spectaculaire sport? Kom dan 21 oktober naar het Vennewater Heiloo bij FCC de Boscrossers voor een uitdagend dagje BMX'en. Op 21 oktober kun je kennismaken met het BMX'en. Het programma zal worden geleid door een tweetal ervaren wedstrijdrijders.

Bmx is een sport waarbij behendigheid, conditie en een beetje lef centraal staan. Deze drie elementen willen wij jou meegeven tijdens de opstapdag. 

Hopelijk zien wij jou vervolgens terug tijdens de trainingen en/of wedstrijden die volop kunnen worden gereden.  De Boscrossers hebben als motto dat BMX'en voor iedereen toegankelijk moet zijn; van liefhebber tot en met wedstrijdrijder. 

De baan in Heiloo voldoet aan de hoogste Nationale standaard waardoor er wedstrijden tot en met top competitie kan worden verreden. Wellicht stoot jij door naar de olympische spelen!

Of ben jij of uw zoon of dochter een liefhebber van fietssporten? 
Dan zal naar onze overtuiging BMX'en een mooie basis vormen voor diverse fietssporten als wielrennen en mountainbiken. Meer dan in Nederland stromen diverse BMX'ers door naar de genoemde fietssporten. Maar laten we eerst genieten! Genieten van een leuke sport voor klein en groot. Hopelijk tot 21 oktober.   

flyer-opstapdag-oktober-2017