Noord Holland Cup 4 - Schagen 15 oktober 2017

Ronde 4 van de Noord Holland cup was vandaag in het mooie Schagen. Een aantal ouders was gestrikt als medewerker en stonden dus vrolijk met hun gele vestje op de bocht of ergens anders in het veld. Altijd fijn om een mede-club te helpen met dit soort dingen. Zonder vrijwilligers geen wedstrijd! Ook de wagen van Piet Ende was gelukkig naar Schagen gereden waar Bram zijn hulp aanbood. Helaas was Piet er zelf niet bij, hij is herstellende en we hopen hem dan ook weer snel te zien.

Het zonnetje scheen vandaag flink en de zonnebrand , die ondertussen al aardig de bodem van de tas had opgezocht, kon weer benut worden. Deze keer had de groep zich wat gesplitst waardoor er een groepje ter hoogte van de start stond en een een groepje bij de 3e bocht. De Boscrossers waren goed vertegenwoordigd en er werd dan ook zeer goede zaken gedaan in schagen. Helaas ook wat valpartijtjes maar die leverden gelukkig niet meer op dan teleurstelling en een dikke traan. Veel mooie ritten en finales gezien. Wil je de uitslagen weten? Kijk dan op bmxwest uitslagen (er waren zoveel rijders dat ik het niet allemaal kon bijhouden...).

Volgende week is alweer de 5e ronde NoordHollandCup in Velsen-Noord. Wil je je extra voorbereiden dan kan je daar 18-19 oktober gaan trainen. 
Tot volgende week allemaal!