BMX-Trofee West 9 - Schagen 29 oktober

[zie ook facebook 29 okt 2017] De laatste BMXwest trofee was gepland in Uithoorn maar aangezien de baan daar nog steeds niet helemaal klaar was mochten we weer richting Schagen. Nadat de wedstrijd daar vorige keer later begon ivm het nieuwe starthek was het dit keer vertraging bij het inschrijven. De computer sloeg op tilt bij het scannen van een boscrossers licentie waardoor de rij tot ver buiten de kantine stond.Uiteindelijk konden we van start en wisten we het gaat een lange dag worden.

Eerst waren de eigen klasse verreden waar de laatste puntjes voor de eindstand binnen gehaald konden worden. Na de finales kwamen de open klasse waar dit keer meer rijders in reden. De regendruppels wisselden af met het zonnetje en zelfs in onze buurtent stond een kacheltje aan.

Na alle manches stonden de bekers ons tegemoet te glimmen. Hopelijk heeft iedereen z'n doel voor dit jaar behaald ! De boscrossers mochten als eerste de Piet Ende Bokaal ophalen waar we keurig op de 3e plek waren geëindigd. Er zijn hele mooie podiumplekken veroverd en ik hoop volgend jaar dat iedereen een plekje meer opschuift naar of op dat podium.

Volgende week de laatste race van de NoordHollandCup in Langedijk waar ook weer bekers staan te glimmen. Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat en veel Suc6 voor volgende week.

Gepubliceerd door Angelique van Dijk