Noord Holland Cup 5 - Langedijk 5 november 2017

[zie ook facebook 5 nov 2017] De laatste NoordHollandcup 2017 en tevens ook de laatste wedstrijd van het seizoen. Hier konden goede zaken gedaan worden want een aantal leden stonden op het punt om kampioen te gaan worden.

In het altijd natte,blubberige en koude Langedijk werden we rond de klok van 10 verwacht om te gaan trainen en in te schrijven voor de wedstrijd. Helaas waren de 3 mee gebrachte tenten snel vol waardoor het wederom flink proppen was. Misschien toch een idee als er volgend seizoen een grotere boscrossers tent kan komen.

De wedstrijd begon en echt iedereen knalde vandaag over het parcours. Na 3 mooie manches werden gelijk de kwart en halve gereden. Ze hadden de flinke vaart erin bij de Kleydrivers, gelukkig want vorige week was het echt wel laat geworden. De finales waren spannend, zou het een podium worden of toch niet???

Gelukkig was er voor een aantal van ons een mooie kampioens plek. Tijdens de open klasse werden er ook leuke manches gereden en de tijd vloog voorbij. Iedereen nog even een zak oliebollen en op naar de prijs uitreiking. Eerst de open klasse waar de kadobonnen van Piet Ende te verdelen waren. Piet ik weet zeker dat er aardig wat boscrossers je kant op gaan komen. Ook was er een teambokaal. Het werd even spannend gemaakt... er waren nog 2 plekken te vergeven. Alleen de UWTC en de Boscrossers konden deze plekken op het podium nog innemen. Met nipte voorsprong hebben de rijders van de Boscrossers ervoor gezorgt dat we als club 1e zijn geworden en hebben weer een mooie teambeker voor in de kantine.

Er zijn dit seizoen veel boscrosses kampioen geworden en ook veel rijders die er net naast zaten. Voor diegenen,  gewoon doortrainen en je grenzen verleggen, ooit zal jij ook op dat mooie plekje kunnen staan! 


Helaas heb ik vandaag niet veel foto's gemaakt, er waren teveel rijders om alles bij te houden. Tijdens de afsluitende foto waren er helaas veel rijders al naar huis vandaar een kleine groep. 
Ik wens iedereen een rustige winter en in januari weer knallen bij Robin!!! Vergeet allemaal niet clubwedstrijd op 12 november.

bmxverenigingboscrossersnhc5mediumjpg

Gepubliceerd door Angelique van Dijk