Contactgegevens

Locatie van de baan
BMX-vereniging De Boscrossers Heiloo Circuit: Sportpark 't Vennewater
Het Zevenhuizen 58, Heiloo
Tel. 072-5331087 (alleen tijdens trainingen)

Secretariaat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: https://www.boscrossers.nl
Bankrelatie: Rabobank Heiloo
Ingeschreven: KvK Alkmaar nr: V40635649

Parkeren
Bezoekers kunnen gratis parkeren op de parkeerplaats van sportpark ’t Vennewater. Vanaf hier is het 100 meter lopen naar de baan. Zie hiervoor de borden.

Let op!! Onze bereikbaarheid is tijdelijk gewijzigd
De Vennewatersweg is vanaf 18 maart 2019 tot en met april 2020 afgesloten voor al het verkeer tussen de kruising Westerweg en Hoogeweg i.v.m. de bouw van een spoorwegondergang. Er zijn omleidingsroutes voor fietsers, gemotoriseerd verkeer en vrachtverkeer. Dit wordt met borden aangegeven. Via de omleidingsroutes blijft Heiloo goed bereikbaar. De Westerweg en Hoogeweg blijven open voor het verkeer. Het kan voorkomen dat het in de omleidingsstraten drukker is dan normaal.
Zie voor de omleidings routes het kaartje welke u kunt downloaden via de site van de gemeente Heiloo.

Routebeschrijving vanaf het noorden
Neem op de ring-west van Alkmaar de afslag Heiloo. Rij vervolgens continu rechtdoor tot bij de rotonde met het Texaco benzinestation. Hier slaat u rechtsaf en rijdt de Vennewatersweg op. Blijf deze weg volgen voorbij de spoorwegovergang en volg de weg naar rechts (Het Malevoort). Aan het einde bij de splitsing gaat u rechtsaf (Het Zevenhuizen). Sla na 200 meter rechtsaf naar het Sportpark 't Vennewater waar u ons complex vindt.

Routebeschrijving vanaf het zuiden
Neem op de A9 de afslag Uitgeest/Castricum (afrit 10) en sla rechtsaf de N203 op. Rij continu rechtdoor via Uitgeest en Limmen tot in Heiloo. Bij de rotonde met het Texaco benzinestation slaat u linksaf de Vennewatersweg op. Blijf deze weg volgen voorbij de spoorwegovergang en volg de weg naar rechts (Het Malevoort). Aan het einde bij de splitsing gaat u rechtsaf (Het Zevenhuizen). Sla na 200 meter rechtsaf naar het Sportpark 't Vennewater waar u ons complex vindt.