Uitslag van de BWC competitie

Zondag 29 oktober 2018 was het dan weer zover. De laatste wedstrijd van de BWC 2018 waarna de defintieve ranking op kon worden gemaakt. Van de 9 wedstrijden werden de twee slechtste resultaten afgetrokken en kwam men, na de optelsom van 7 wedstrijden, tot het defintieve resultaat.

In elke leeftijdsklassen zijn er tussen de 20 a 30 deelnemers, uit 13 verschillende clubs, die om een top tien resultaat hebben gestreden. Daarbij werden door de boscrossers weer zeer leuke resultaten geboekt en blijkt maar weer dat we weer diverse beloftes hebben voor de toekomst, al zijn we helaas niet in elke leeftijdsklasse vertegenwoordigd.
Hopelijk gaan er volgend jaar in de jongste leeftijdscategorie├źn weer meerdere Boscrossers rijden zodat we in de Piet Ende Bokaal onze 5e overall ranking voor clubs kunnen verdedigen.

Dus volgend jaar gaan we met onze gedreven trainers, die er altijd met weer en wind geheel belangeloos training staan te geven, er weer tegen aan. Door veel wedstrijden te rijden, dat zagen wij ook dit seizoen, dat onze (st)rijders gaande weg steeds beter worden.

Hierbij toch even stilstaan van de erelijst van de boscrossers die 7 of meer wedstrijden in de BWC 2018 hebben gefietst. (Een enkeling ontbreekt op de ranking ivm te weinig wedstrijden gereden maar hebben wel meegeholpen met de 5e plaats voor clubs in de Piet Ende Bokaal)

Boys 7/Girls 8
2e plaats Kim Duinhoven.

Boys 8/Girls 9
7e plaats Djaimy Heijm

Boys 9/Girls 10 
22e plaats Tijs Molenaar

Boys 10/Girls 11
2e plaats Stijn van Gulick
5e plaats Amy van der Meer
8e plaats Bart van der Wal
11e plaats Lucas Haasnoot

Boys 12/Girls 13
17e plaats Chris Duinhoven
1e plaats Callum Andringa

Boys 13/Girls 14
4e plaats Pim Kroes
17e plaats Ties de Waal

Boys 15/Girls 16
7e plaats Eric Seggelink
15e plaats Rob Dubba

Ladiesnight 15+
1e plaats Danielle Vrenegoor
12e plaats Romy van der Wal

Cruisers -16
2e plaats Eric Seggelink
4e plaats Rob Dubba

Cruisers 40+
1e plaats Martijn van Wilgen

Nog een paar wedstrijden in de NHC en dan weer op naar het volgende seizoen en veel gezelligheid en plezier langs en op de baan.