Wintertraining 2017 door Robin van der Kolk

Bij aanvang van de eerste training ontvangt iedereen een 10% kortingsvoucher die ze kunnen gebruiken bij een online bestelling bij mijn sponsor BMX24Seven. Wacht dus nog tot begin januari met het kopen van je spullen! Iedereen weet hoe duur BMX is, en hiermee kan er bij een gemiddelde winteraankoop van spullen €100,- bespaard worden. Heb je de training dus eigenlijk voor niks! De korting geldt op de GEHELE bestelling.

Bij aanvang van de eerste training moet het gehele bedrag in 1x cash worden betaald. Vergeet dus niet aan te melden bij de eerste training! Niet betaald = niet meedoen.

De trainingen zijn ingedeeld op leeftijdsgroepen. Alleen bij uitzondering wordt er gewisseld van groep. Geef de reden waarom je een groepswissel zou willen aan in de aanmeldingsmail.

In principe gaan de trainingen ALTIJD door. De trainingen kunnen namelijk ook rondom de baan of op de parkeerplaats gegeven worden. Zorg dus voor gepaste kleding. Neem voor de zekerheid ALTIJD je regenshirt mee, extra handschoenen is ook geen overbodige luxe mochten ze nat worden.  Mocht er om wat voor reden dan ook een training niet doorgaan, wordt zaterdag 4 maart gebruikt als reservedatum. Alleen wanneer er naast de reservedatum nog 2 extra trainingen niet door kunnen gaan wordt er geld gerestitueerd. De kans is eigenlijk 0% dat dit gebeurd, tenzij er elke week zware sneeuwstormen zijn!

Deel 1 van de training gaat worden gebruikt om het eerste stuk te verbeteren. Hier wordt gefocust op de start, -houding, en alles wat er bij de versnelling op het eerste stuk komt kijken. Hier komt ook veel sprintwerk in voor! Dit gedeelte is niet gericht op het moe maken van je lichaam, maar juist om elke keer dat je een start of sprint maakt de volle 200% te kunnen geven. Hier wordt alleen het eerste stuk van de baan gebruikt, rondom de baan of de parkeerplaats.

Deel 2 van de training is gericht op conditie. Wanneer de baan het toelaat doen we dit uiteraard op de baan, en anders langs de baan, op de parkeerplaats of op de weg/in het bos. De uitdaging voor jezelf ligt hier vooral op je eigen grenzen te verleggen. Hierdoor push je jezelf om tot het uiterste te gaan en je conditie op peil te brengen.

Het allerbelangrijkste doel van de training is om met ze allen een leuke tijd ervan te maken!

Hopelijk zie ik veel van jullie begin januari om het jaar goed te starten!!Wintertraining 2017 640x360