Clubcompetitie 2015 : Wie wordt onze clubkampioen?

Evenals voorgaande jaren organiseren we weer een clubcompetitie voor de rijders (vanaf groep 1) van de club!

 • Je wordt ingedeeld op basis van je persoonlijke tijd, dus niet op leeftijd of trainingsgroep, zoals bij de reguliere wedstrijden. Dit betekent dat je dus aan elkaar gewaagd bent en het erg spannend kan worden. Iedereen heeft dus de kans om clubkampioen te worden!
 • Alle rijdende leden (vanaf groep 1) staan ingedeeld voor de wedstrijd in hun eigen manches. Dit betekent dat je je alleen op de dag van de wedstrijd moet aanmelden in de kantine.
 • Alle rijders met een eigen fiets dienen een stuurbord + nummer (eventueel zijbordje) te hebben. Heb je dat nog niet, vraag dan z.s.m. een stuurbordnummer aan bij de KNWU en schaf e.e.a. aan. Dit heb je ook nodig als je Noord-Holland Cup- en/of BWC-wedstrijden gaat rijden.
 • Puntentelling is gelijk aan die van de NHC en BWC. Voor het klassement tellen de resultaten van 3 van de 4 wedstrijden. De behaalde punten worden bijgehouden, maar er is geen prijsuitreiking op de avond zelf. Dit o.a. om ervoor te zorgen dat het niet te laat wordt voor de jongste rijdertjes. De tussenstand van de clubcompetitie vind je onderaan deze pagina.
 • De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de seizoen-afsluiting in november! De deelnemers die meetellen in het klassement ontvangen een leuk aandenken; voor de nummers 1,2 en 3 is er een mooie beker! Naast eeuwige roem is er voor de clubkampioen natuurlijk ook een mooie prijs!
 • Deze wedstrijden vervangen de reguliere training op donderdag. We dagen de (meer ervaren) rijders uit groep 3 dan ook uit om deel te nemen. Leuk voor de competitie, maar zeker ook voor alle aanwezigen!

Natuurlijk doet iedereen mee! Deelname is uiteraard gratis! Leuk als je je clubshirt draagt!

OPROEP!
Om de wedstrijden mogelijk te maken doen we een beroep op de medewerking van alle ouders en andere belangstellenden. Dit is bij uitstek de gelegenheid om op een informele manier kennis te maken met alles wat er bij een wedstrijd komt kijken. We (de trainers) nemen je graag onder onze hoede en zijn erg blij met elke vorm van hulp. Graag bij de aanmelding voor de wedstrijd aangeven.
Wat/wie hebben we onder andere nodig?

 • Baancommissarissen (gele vlag (3), groene vlag (1)
 • medewerkers bij de finish (jury) (3)
 • medewerkers in de kantine (1 of 2)
 • medewerkers parc fermé (2)
 • medewerker met BHV of EHBO (1)
 • briefjeslopers (2)

Het spreekt voor zich dat zonder deze medewerking de wedstrijden niet door kunnen gaan. We rekenen dan ook op jullie deelname en medewerking!

Heb je foto's of filmpjes van deze wedstrijden? We willen ze graag ontvangen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt en graag tot ziens!
Rob Drissen & Alma Leijen

Data: Club Competitie 2015

Donderdag 16 april
Donderdag 18 juni
Donderdag 3 september
Donderdag 15 oktober

Programma
18.30 u.: start training
19.00 u.: start wedstrijden
              3 manches
              pauze
              finales
20.15 u:  einde wedstrijden

Tussenstand:

Tussenstand3a