Trainingstijden

Van maandag 13 juli tot en met vrijdag 7 augustus hebben we een zomerstop en vinden er geen reguliere trainingen plaats. Voor de thuisblijvers in deze corona-periode houden we de baan wel open.
Op de dinsdagavond is er een training gegeven door Daniëlle voor liefhebbers die liever onder begeleiding trainen. Deze is vooralsnog alleen voor eigen leden en genodigden. Mocht de animo echt heel groot zijn dan kunnen we de groep splitsen mocht dat beter zijn.
Op de donderdagavond is de baan open voor een vrije training.

BMX tijdens de zomerstop
Dag Tijd Groep
Dinsdag 19.00 - 20.30+ Clubleden + genodigden
Donderdag 19.00 - 20.00+ Vrije training

 

Controleer altijd het stoplicht op de website vooraf een training!
In de namiddag (rond 17.00) bepaald de trainer, op basis van de weer- en baanomstandigheden, of een training door kan gaan. Is dit niet het geval dan wordt dit via een rood stoplicht op de site aangegeven.

Er zijn drie trainingsgroepen:
Groep 1, deze bevat de beginnende rijders
Groep 2, bevat de meer ervaren rijders
Groep 3, bevat de ervaren rijders
De trainers besluiten wanneer een rijder doorstroomt naar een volgende groep.

Trainingsschema regulier
Dag Tijd Groep
Maandag 18.30 - 19.30 Groep 1
19.30 - 20.30 Groep 2
Dinsdag 19.00 - 20.00 Groep 3
Woensdag 19.00 - 20.00 Groep TC
Donderdag 19.00 - 20.00 * Vrije training


* Op donderdag is er vooralsnog vrije training!!!

Groep TC betreft wedstrijdrijders met een tc-licentie die ook aan deze wedstrijden deelnemen. Op dit uur is de baan beschikbaar voor specifieke wedstrijd training.

Rijders met een geldige basislicentie, die geen lid zijn van De Boscrossers, kunnen ook deelnemen aan onze trainingen op maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Kosten zijn per persoon € 4,00. Meld je vòòr de training aan in de kantine; daar krijg je tegen betaling een bon die kan worden ingeleverd bij de trainer.

Enkele keren per jaar organiseren wij een clubwedstrijd. Op deze dagen is de baan niet open voor gastrijders. Zie hiervoor het stoplicht.